събота, 18 юни 2016 г.

Джонидепиада

Силно гримиран и леко гейовиден Карибски пират призна наскоро, че доста му се иска да прилича на един силно гримиран и леко гейовиден Мордекай.
В това време силно гримиран и леко гейовиден Чарли излиза от Шоколадената фабрика и под ръка със силно гримиран и леко гейовиден Луд шапкар се отправя кой знае защо за Страната на чудесата.
Там обаче се натъкват на силно гримиран и леко гейовиден Едуард и ръцете му като ножици и панически побягват обратно.
Късно е, чедо, дето има една реч.
Защото обратно Вдън горите обаче вече ги очаква силно гримиран и леко гейовиден Вълк, който заедно с един 200-годишен силно гримиран и леко гейовиден вампир на име Барнабас ти подгонват из Тъмните сенки.
Из сенките изпълзява и силно гримиран и леко гейовиден Самотен рейжндър с препарирана гарга на чутурата, който пък силно напомня по нещо на силно гримирания и леко гейовиден псайко Сини Тод.
Всичко това можеше да си остане само в кошмарите на Елм Стрийт или поне на Слийпи Холоу, по време на които просто да си гризкаме малко Шоколад, докато се правим на силно гримирания и леко гейовиден Турист, без да накърняваме осолено Аризонската си мечта, ама не би...
И после се чудим Защо тъгувал Гилбърт Грейп...
Както и къде са в момента кученцата на кака Амбър и върви ли още таксито на Джо, в което се вози Ванеса.
О, ти, неразумний и юроде, за что се срамиш да се наречеш Джони Деп?!?
И що не идваш отново в Бургас?
А!

П.П. Малко се олях, но тъй се случи, че просто днес след работа без да искам най-сетне съвсем случайно гледах по някаква телевизия "Самотният рейнджър".
П.П. Big mistake!